+40312297041

+40312297041

Illustration

Reguli de ambalare a coletelor

Pentru ca coletele dvs. să fie scanate rapid și să nu necesite procesarea manuală de către lucrătorii poștali (ceea ce înseamnă că vor ajunge mai repede la clienții dvs. și nu se va percepe o taxă suplimentară pentru procesarea acestora), vă rugăm să respectați câteva cerințe elementare ale serviciului poștal cu privire la ambalare.
● Nu împachetați coletele cu folie, folie stretch, hârtie artizanală (puteți înfolia doar produsele din interiorul coletului).● Nu lipiți coletul complet cu bandă adezivă (scotch).● Înlocuiți tuburile cu un ambalaj pătrat sau triunghiular. Livrarea în tuburi (dacă nu sunt în formă de cutie - cu o parte plată) este disponibilă din oficiile poștale de marfă. Tuburile înfoliate și ambalate în cutii triunghiulare sau dreptunghiulare pot fi expediate din orice oficiu postal.● Nu împachetați în cutii din lemn, plastic, metal sau cutii din placaj și PAL. De asemenea, nu împachetați cu hârtie kraft sau folie cu bule.
Regulile serviciului poștal permit:- expedierea în pachetul serviciului de curierat, care poate fi lipit cu scotch în câteva locuri (dar nu complet!);- înfășurarea coletului cu bandă adezivă doar în câteva locuri, pentru a-și păstra forma;- înfolierea sau împachetarea produsul din interiorul cutiei de carton;- Încorporarea cutiilor de carton în pachetul de curierat pentru colete de până la 2 kg greutate fizică sau volumetrică.
Vă rugăm să respectați aceste reguli, deoarece scanarea volumetrică a unui colet devine mult mai dificilă (uneori pur și simplu imposibilă) din cauza faptului că folia de protecție (sau banda adezivă care înfășoară întregul colet) reflectă fasciculul laser pe echipamentul de scanare.
Dacă ambalajul nu respectă cerințele, transportatorul va aplica o amendă de 45$ care va fi dedusă din contul dvs.
Exemple de ambalare corectă:

IllustrationIllustration

Așa poate fi ambalat tubul într-o cutie:

Illustration


În ceea ce privește etichetele, acestea, de asemenea, trebuie să fie atașate de colet în conformitate cu regulile serviciului poștal.
Pentru că în timpul sortării primare, angajații serviciului poștal pun coletele pe banda sau pe rolele transportorului cu factura (codul de bare) în sus, astfel încât codul de bare să fie citit în mod automat la trecerea coletului prin cadrul scanerului. Însă, banda adezivă cu încrețituri, lipirea în straturi a acesteia, culoare închisă a benzii, foliile strălucitoare și întunecate (în care sunt introduse etichetele) deseori împiedică scanarea automată a codului de bare. Și acest lucru se face manual de către un angajat al oficiului poștal. Procesarea manuală durează mai mult și se calculează de compania poștală la un alt tarif, care se achită separat pentru fiecare colet în parte.
Pentru a evita o creștere a timpului de livrare și a tarifelor, vă rugăm să acordați atenție următoarelor reguli:
Pentru a preveni deteriorarea etichetelor, acestea trebuie lipite cu bandă adezivă (pe toată suprafața etichetei) în partea de sus a cutiilor, dar asigurați-vă că utilizați doar bandă adezivă transparentă și fără cute/încrețituri deasupra codului de bare.
Vă rugăm să rețineți: această cerință nu se aplică etichetelor printate pe imprimante termice, deoarece adezivul de pe scotch acționează negativ asupra compoziției vopselei - o șterge. Prin urmare, etichetele printate pe imprimante termice trebuie lipite cu bandă adezivă, astfel încât aceasta să nu atingă informația printată.
Vă reamintim că coletele consolidate zboară spre Miami într-o cutie comună, ceea ce, de asemenea, constituie un ambalaj suplimentar pentru ele, care le protejează împotriva umezelii și a altor stricăciuni.
Încă un aspect important: eticheta aplicată de vânzător la trimiterea coletului este valabilă doar pentru deplasarea coletului pe teritoriul Statelor Unite. Dacă coletul este expediat prin consolidare în alte țări, atunci în New York eticheta este relipită pentru trimiterea ulterioară în țara de destinație - acest lucru va fi făcut de angajații serviciului poștal, după toate cerințele.

Illustration

Atenție! Coletele trimise prin UPS SurePost sau UPS Ground (de obicei cu greutatea de peste 450 de grame) trebuie să aibă o grosime de, cel puțin, 4 cm.