+40312297041

+40312297041

Illustration

Livrarea UPS express

Primiți până la 75% reducere pentru expedierile expres în toată lumea.
Livrare în SUA în 2 zile, în Australia și America de Sud - 3 zile.

UPS Express - livrare rapidă până la ușa clientului din altă țară. Cea mai bună opțiune pentru cei care au nevoie să expedieze marfa în cel mai scurt timp posibil la un preț cât mai mic.
Înainte de expediere citiți cu atenție informația și urmați instrucțiunile de mai jos:

1. Indicați corect greutatea efectivă și cea volumetrică. În cazul în care greutatea efectivă sau cea volumetrică vor fi diminuate de expeditor, coletele vor fi returnate contra unei taxe suplimentare la centrul de expediere, pentru a fi refacturate.
2. Ambalați coletele corect. Ambalarea corectă este responsabilitatea expeditorului și crește șansele ca coletul să ajungă la cumpărător intact și nedeteriorat.
3. Vă rugăm să NU indicați la descrierea mărfii “cadou, suvenir“.
4. Vă atenționăm, că orice expediere trebuie să conțină doar informații veridice și complete cu privire la conținut, pentru a nu reține procesarea acesteia. În cazul în care greutatea efectivă sau cea volumetrică vor fi diminuate , coletele vor fi returnate contra unei taxe suplimentare la centrul de expediere, unde vor aștepta refacturarea. va fi reținut la vamă, iar dumneavoastră veți purta întreaga responsabilitate pentru încălcarea legislației vamale. Toate coletele sunt scanate și verificate în raport cu lista de mărfuri specificată în factură. De asemenea, sunteți responsabil pentru avertizarea cumpărătorilor cu privire la o eventuală plată a taxei vamale la primirea coletului. În cazul pierderii coletului, despăgubirea va fi calculată în limita valorii declarate de expeditor.
5. Dacă ați creat din greșeală o etichetă de expediere sau ați introdus greșit informația de expediere, vă rugăm să nu expediați coletul. Timp de 20 de zile puteți anula eticheta creată de sine stătător.

 • TARIFELE DE LIVRARE PÂNĂ LA UȘA CUMPĂRĂTORULUI

  Pentru a afla taxa de livrare folosiți calculatorul.
  UPS acceptă coletele doar în cutii de carton sau pungi.
  În plus, se poate percepe o taxă de manipulare în mărime de $3 USD per colet pentru expedierile nestandard cum ar fi:
  ⇒ orice obiect ambalat într-un container exterior de transportare din metal sau lemn;
  ⇒ orice obiect de formă cilindrică, precum butoi, tambur, găleată sau anvelopă, care nu încape pe deplin într-un container de transportare din carton ondulat;
  ⇒ orice ambalaj la care cea mai lungă latură depășește 100 cm sau a doua cea mai lungă latură depășește 76 cm.
  După emiterea facturii UPS către noi pentru acest tip de expedieri, $3 USD vor fi debitați din contul clientului.

 • PLATA PENTRU LIVRARE

  Imediat după înregistrarea expedierii în contul personal, în USD.
  Suprataxă pentru expediții supradimensionate:● Se aplică o suprataxă în mărime de 35 USD la coletele a căror lungime plus circumferință [(2 lățimi) + (2 înălțimi)] depășesc 300 cm, dar nu depășesc dimensiunea maximă de 400 cm.Greutatea minimă calculată pentru astfel de colete este de 40 kg.
  Depășirea dimensiunilor maxime:● Coletele cu o greutate de peste 150 de pfunzi (70 kg) sau cele care depășesc 108 inchi (274 cm) în lungime sau au un total (lungime+circumferință) = 157 inchi (400 cm), sunt supuse unei suprataxe suplimentare de 220 USD.Greutatea minimă calculată pentru astfel de colete este de 40 kg.

 • ȚARILE DE LIVRARE

  SUA, Australia, Anglia, Canada, Uniunea Europeană, Elveția, Japonia, Coreea de Sud, 100+ țări (zona continentală). Livrarea în PO Box/APO/FPO/DPO/US Territories nu este posibilă.

 • MODALITATEA DE LIVRARE

  Alegeți cel mai convenabil pentru dumneavoastră oficiu UPS și transmiteți coletul sau invitați gratuit un curier UPS.

 • EXPEDIEREA MULTIPLĂ

  Dacă doriți să expediați mai multe colete ambalate împreună, respectați următoarele cerințe:
  ● Ambalați coletul principal în folie transparentă și așezați coletele interioare astfel încât etichetele lor individuale să fie vizibile.● Transmiteți coletul la orice oficiu UPS convenabil pentru dumneavoastră. De asemenea, puteți invita un curier UPS.
  Angajații depozitului nu au dreptul să deschidă coletele și să numere conținutul acestora.Dacă un colet ajunge la depozit cu o singură etichetă și fără semne vizibile că în interiorul acestuia mai sunt alte colete (de exemplu, două sau mai multe colete sunt împachetate cu bandă netransparentă și nu există nicio notă de însoțire, amplasată într-un loc vizibil, cu lista pachetelor incluse), o astfel de expediere poate fi trimisă ca un singur colet. În acest caz, noi nu ne asumăm responsabilitatea pentru expediere și nu garantăm livrarea acesteia.Un astfel de colet poate fi reținut de serviciul vamal pe motiv de neconcordanța între greutate și dimensiune, iar coletele care se deplasează fără etichetă nu vor putea fi urmărite și nu se va cunoaște statutul de livrare etc.

 • LIMITE DE GREUTATE ȘI VOLUM

  Limita pentru greutatea volumetrică:
  Ce mai lungă latură nu trebuie să depășească 270 cm.
  Lungimea(latura cea mai lungă) + Circumferința coletului trebuie să fie mai mică de 400 cm, unde circumferința = (2 lungimi) + (2 înălțimi).
  Limita pentru greutatea fizica:
  Greutatea maximă admisibilă este de 70 kg (volumetrică și fizică).
  ATENȚIE! Măsurarea coletului se va face după punctele cele mai proeminente ale ambalajului. Dacă dimensiunea coletului va fi indicată greșit, acesta va fi returnat contra unei taxe suplimentare pentru o reevaluare.

 • GREUTATEA FACTURABILĂ

  Greutatea facturabilă va fi considerată cea mai mare dintre cele două greutăți (efectivă și volumetrică).
  Greutatea facturabilă va fi calculată automat la înregistrarea coletului.
  Greutatea volumetrică se calculează conform formulei: lungime (cm) х lățime (cm) х înălțime (cm) : 5000 = greutate volumetrică (kg).

 • TIMPUL DE LIVRARE

  2-3 zile lucrătoare.
  Atenție! În cazuri de forță majoră și în perioada sărbătorilor, timpul de livrarepoate fi extins.

 • VALOAREA MAXIMĂ A EXPEDIERII

  Valoarea maximă a bunurilor expediate este de 800 USD și 2500 USD pentru SUA. Vă rugăm să rețineți că limita neimpozabilă a costului în vamă pentru SUA constituie 800 USD. Mărfurile care vor depăși această sumă vor fi supuse taxelor vamale. De asemenea, taxa/TVA se va percepe în alte țări, dacă valoarea expediției depășește limita neimpozabilă a costului în vamă a țărilor respective.

 • ACHITAREA TAXEI VAMALE

  Se achită de către destinatar pe site-ul UPS în secțiunea de urmărire a coletului, dacă a fost depășită limita neimpozabilă a încărcăturii.
  Limita neimpozabilă pentru SUA: 800 USD, pentru Australia 1000 AUD. Pentru alte țări se va consulta informația cu privire la taxele vamale din țara destinatarului.
  La valoarea taxei și/sau a impozitului se vor adăuga ~10% pentru servicii de brokeraj vamal UPS. Un exemplu de scrisoare de avertizare către cumpărător poate fi văzut aici.

 • NUMĂR DE URMĂRIRE

  Inițial, expedierea va primi un număr tehnic, care nu va putea fi urmărit. Ulterior, la expedierea din Europa un număr de urmărire UPS.

 • LIVRAREA SUB SEMNĂTURĂ

  Puteți selecta opțiunea de livrare sub semnătură (door to door).

 • SCHIMBAREA ADRESEI DE LIVRARE

  Nu este posibilă.

 • EXPEDIEREA CONSOLIDATĂ A COLETELOR MAI MULTOR VÂNZĂTORI 

  Nu este posbililă.

 • ASIGURAREA EXPEDIERII

  Opțional, până la $85 gratuit, apoi 1% din valoarea declară a perderii în cazul livrării door-to-door. Mai multe detalii aici.

 • PERMIS DE EXPORT PENTRU PRODUSELE DE PIATRA (EXPERTIZARE GEMOLOGICĂ), METALE, TABLOURI ȘI SCULPTURI? 

  Permisiunea trebuie obținută de sine stătător.

 • DOCUMENTE NECESARE PENTRU EXPEDIERE

  Este necesar să imprimați un cod de bare special și să-l lipiți pe colet.
  Atenție! Factura/Facturile sunt valabile timp de 20 de zile de la data creării. Dacă în această perioadă nu ați trimis coletul, trebuie s-o anulați și să creați una nouă. În caz contrar, coletul nu va fi acceptat de serviciile poștale.

 • EXISTĂ MĂRFURI INTERZISE PENTRU LIVRARE?

  Da, există o listă de mărfuri interzise pentru expediere în străinătate. Coletele care conțin asemenea mărfuri pot fi confiscate de organele vamale sau returnate expeditorului pe cheltuiala acestuia. Înainte de a trimite coletul, vă rugăm să citiți lista articolelor interzise.