+40312297041

+40312297041

Illustration

Garanții la expediere

Desigur, vom avea o anumită responsabilitate pentru obligațiile noastre de a trimite pachete și de a livra articolele dvs. cumpărătorilor, dar această responsabilitate este limitată și va varia în funcție de metoda de expediere pe care o alegeți.

UPS EXPRES

Vă garantăm că toate documentele de expediere UPS plătite de client și tipărite din contul personal al clientului sunt corecte și respectă standardele UPS.
Oferim asigurare opțională pentru toate coletele trimise de UPS și ne angajăm să plătim despăgubirea în termenele prevăzute de asigurare și în suma stipulată. Asigurarea este activată atunci când coletul este înregistrat în sistemul de urmărire UPS. Coletele sunt asigurate doar împotriva pierderii. Coletele cu o valoare a investiției de până la 100 USD sunt asigurate automat.
Asigurarea nu acoperă pierderea coletelor înainte ca acestea să fie înregistrate în sistemul de urmărire UPS, adică dacă coletul este pierdut pe drumul către UPS de către un terț. Decizia de plată a asigurării este luată doar de managerii companiei pe baza datelor coletului primite de la UPS.
Asigurarea nu acoperă cazurile de deteriorare a coletelor și/sau a conținutului acestora în timpul transportului. Bineînțeles, oferim asistență prin curier clienților noștri în cazul în care coletul este deteriorat, dar nu garantăm nici termenii, nici valoarea despăgubirii de la UPS. În cazul în care coletul este deteriorat, destinatarul trebuie să sune un reprezentant UPS și să facă o cerere oficială, furnizând reprezentantului UPS coletul deteriorat pentru o evaluare a costului daunei, după care UPS trebuie să trimită un raport companiei și să informeze dacă va exista compensație, când și sub ce formă.
Nu garantăm termenii indicați de UPS direct clienților noștri sau indicați prin materiale promoționale pe paginile site-ului sau în rețelele de socializare. Nu plătim compensații pentru întârzieri în livrarea coletelor.
Decizia de plată a asigurării este luată doar de managerii companiei pe baza datelor coletului primite de la UPS. Despăgubirile sunt plătite de companie numai dacă clientul a cumpărat asigurare pentru coletul lipsă.

CONSOLIDARE DIRECT

Garantam ca toate documentele pentru expedierea coletelor prin Consolidation Direct, achitate de client si tiparite din contul personal al clientului, sunt corecte si indeplinesc standardele tuturor transportatorilor implicati in acest tip de expediere.

Oferim asigurare optionala pentru toate coletele trimise prin consolidare directa si ne angajam sa platim despagubirea in termenele prevazute de asigurare si in cuantumul prevazut. Asigurarea este activată atunci când coletul este înregistrat în sistemul de urmărire UPS, iar pachetele sunt asigurate numai împotriva dispariției.

Nu dezvăluim și nu listăm coletele închise pentru expediere prin Consolidare Directă într-un colet general consolidat, prin urmare asigurarea pentru coletele individuale închise începe să funcționeze abia de la începutul deplasării coletului atașat afișat pe site-ul transportatorului.

De exemplu, dacă într-un pachet consolidat Direct erau 10 pachete individuale, iar pachetul consolidat a fost primit în Miami și conținutul (acele pachete din interior) a fost predat transportatorilor locali pentru livrare, în cazul în care unul sau mai multe pachete nu au arătat niciodată mișcare pe site-ul transportatorului, compensația nu este plătită, deoarece nu putem fi siguri că expeditorul a inclus într-adevăr numărul specificat de colete în consolidare.

Clientul poate asigura atât întregul pachet consolidat, cât și orice colet din interiorul pachetului consolidat. Clientul trebuie să asigure coletul consolidat dacă dorește să asigure cel puțin unul dintre coletele anexate.