+40312297041

+40312297041

Illustration

Cum să importați comenzi din Etsy (CSV și autorizația magazinului Etsy) în West Parcel

Dacă magazinul dvs. Etsy are plăți Etsy, comenzile nu vor apărea automat în contul dvs. West Parcel. Cu toate acestea, există o modalitate de a continua să folosiți West Parcel pentru a crea cu ușurință expedieri către clienții dvs. la prețuri reduse.

Vă puteți reîncărca soldul contului West Parcel pentru a crea expedieri ale comenzilor dvs. folosind PayPal și Payoneer. Puteți utiliza aceste fonduri pentru a crea o expediere, pentru a plăti serviciile de marketing și pentru a plăti serviciile West Parcel.

Pentru a vă procesa comenzile, puteți
- să vă autorizați magazinul Etsy în sistemul West Parcel,
- descărcați un fișier CSV cu comenzile din magazinul dvs. Etsy și apoi încărcați-l în contul dvs. West Parcel.

Autorizare magazin Etsy în West Parcel

Acest tip de integrare vă va ajuta să sincronizați comenzile din magazinul dvs. Etsy cu contul dvs. West Parcel în câteva clicuri. Comenzile sincronizate vor apărea ca un element extern în contul dvs., de unde puteți crea un transport folosind metoda aleasă de dvs., inclusiv

- UPS
- Consolidarea Direct

Pentru a putea sincroniza comenzile cu Etsy, trebuie să vă autorizați o dată magazinul Etsy. Există două modalități de a face acest lucru. Primul mod este să faceți clic pe pictograma umană din colțul din dreapta sus al contului dvs. West Parcel și să selectați "Autorizare Etsy"

Illustration

A doua modalitate este de a merge la elementul de meniu "Livrările mele" - "Produs extern" și de a face clic pe butonul "Import din Etsy".

Illustration
Illustration

Apoi, în fereastra care se deschide, în fila "Download from Etsy", faceți clic pe butonul "Autorizare" și marcați că sunteți de acord cu regulile de expediere.

După ce faceți clic pe butonul "Sign in" (Conectați-vă), veți fi direcționat către pagina de conectare a magazinului Etsy. Va trebui să introduceți numele de utilizator și parola magazinului dvs. (pe care doriți să le legați de sistemul West Parcel pentru sincronizarea comenzilor). După aceea, veți vedea o fereastră cu termenii de cooperare, în care trebuie să acordați permisiunea pentru autorizare.

Illustration

Apoi, dacă totul a fost făcut cu succes, vă veți întoarce în contul dumneavoastră West Parcel și veți vedea o notificare că autorizarea a fost efectuată cu succes.

Illustration

După ce v-ați conectat cu succes la Etsy, vă puteți sincroniza comenzile pentru perioada pe care o alegeți. Pentru a face acest lucru, în contul personal West Parcel, mergeți la punctul de meniu "Livrările mele" - "Bunuri externe" și faceți clic pe butonul "Import din Etsy". Acolo, în fila "Încărcare din Etsy", veți putea selecta magazinul Etsy adăugat anterior (dacă există mai multe), iar dacă există un singur magazin adăugat, acesta va fi afișat automat, selectați perioada pentru care doriți să adăugați comanda și faceți clic pe butonul "Încărcare".

Illustration

În fereastra următoare, veți vedea o listă de comenzi disponibile și puteți marca cele pe care doriți să le adăugați la sistemul West Parcel.

Illustration

După ce ați marcat comenzile necesare, faceți clic pe butonul "Încărcați" și acestea vor apărea în meniul "Produse externe". Data viitoare când veți importa comenzi, nu va trebui să treceți prin autorizarea magazinului, ci doar să introduceți numele magazinului și să selectați perioada pentru care doriți să adăugați comenzi.

Cum să descărcați fișierul CSV de la Etsy

Illustration

1. Deschideți Managerul de magazin al magazinului dvs. și faceți clic pe Setări.

Illustration

2. Inversați "Opțiuni".

3. Mergeți la fila "Download Data" (Descărcare date) și derulați în jos până la "Orders" (Comenzi).

Illustration

4. În prima listă derulantă, selectați "Order Items".
Mai jos, selectați luna pentru care doriți să descărcați informațiile despre comenzi.
5. Faceți clic pe "Download CSV" (Descărcați CSV) pentru a descărca fișierul finalizat pentru perioada selectată.

Illustration

Cum să încărcați un fișier CSV în contul dumneavoastră West Parcel

1. În contul dumneavoastră West Parcel, accesați fila "Livrările mele" - "Bunuri externe" și faceți clic pe butonul "Import din Etsy".

Illustration
Illustration

2. Faceți clic pe "Choose File" (Alege fișierul) și selectați fișierul CSV pregătit cu comenzile din magazinul dumneavoastră Etsy.
3. Marcați că sunteți de acord cu termenii de servicii West Parcel.
Faceți clic pe "Încărcați"

3. În fereastra de previzualizare a fișierului CSV, puteți selecta mai multe comenzi sau toate comenzile deodată, bifând căsuțele.
Dacă aveți mai multe produse într-o comandă pe Etsy, acest lucru va fi afișat în coloana "Number of products" (Număr de produse) cu un număr corespunzător și va fi importat în tranzacții diferite (o tranzacție pentru fiecare produs).
Dacă comanda a fost deja expediată, veți vedea data expedierii în coloana corespunzătoare "Shipped date" (Data expedierii).

Illustration

Erori posibile la încărcarea unui fișier de pe Etsy

1. Fișierul care urmează să fie încărcat în contul dumneavoastră West Parcel trebuie să fie în limba engleză. Dacă aveți un translator activat în setările magazinului sau ale browserului, va trebui să revizuiți fișierul și să îl traduceți în limba engleză.
2. Câmpul cod poștal este obligatoriu, vă rugăm să verificați dacă toate tranzacțiile au codul poștal specificat după generarea fișierului. Vă reamintim că, dacă țara nu are un index (Hong Kong sau EAU), trebuie să specificați "00000".
3. De asemenea, câmpul State (stat) trebuie specificat cu codificarea corectă, vă rugăm să verificați fișierul, deoarece acesta poate conține un nume de oraș.

La încărcarea fișierului de import în contul West Parcel, în cazul unei erori, sistemul va afișa ce erori sunt în fișier, vă rugăm să corectați fișierul și să încercați din nou.