+40312297041

+40312297041

Illustration

Cum să adăugați un produs pentru expedieredin contul personal al West Parcel

Pentru a aranja livrarea, trebuie mai întâi să adăugați manual articole din contul dvs. personal West Parcel, să încărcați articolele ca listă în format CSV sau să le importați de pe o piață eBay sau Etsy.

Pentru a continua procesul de expediere, trebuie mai întâi să adăugați articolul care urmează să fie expediat în contul dumneavoastră West Parcel.
De asemenea, puteți adăuga articole folosind butoanele "Import data CSV file", "Import from eBay" sau "Import from Etsy" - o funcție utilă dacă trebuie să încărcați un număr mare de articole.
Pentru a face acest lucru, în meniu, în partea stângă a ecranului trebuie să selectați "Livrările mele/Elemente de livrat" și să introduceți detaliile articolului cu ajutorul butonului "Adaugă articol" - completați câmpurile sugerate (numele articolului, descrierea, prețul, detaliile destinatarului).

Illustration

Vă rugăm să rețineți! Dacă intenționați să creați o expediere de tip "UPS Ground" sau "FedEx Economy", veți avea nevoie de o legătură valabilă cu articolul pe care îl veți trimite pentru a trece de vamă. Pentru a face acest lucru, puteți crea un anunț pe orice piață sau resursă pe care o aveți la dispoziție, de exemplu - Instagram, Facebook, olx, lavky.Sau, dacă nu intenționați să trimiteți în țările UE și nu veți utiliza tipul de expediere "UPS Ground" sau "FedEx Economy" - puteți, în câmpul "link către produs", să scrieți doar "westernbid.com".

Illustration

Pentru a emite un pachet, trebuie să selectați secțiunea corespunzătoare a meniului din contul personal din fila „Creați un pachet”. Alegeți metoda de livrare UPS Express sau Consolidation Direct și selectați produsul pe care doriți să-l trimiteți.

Illustration

Puteți selecta mai multe produse de trimis în același timp numai dacă adresa destinatarului se potrivește.

Consultați instrucțiunile detaliate pentru procesarea diferitelor tipuri de livrare, și anume:

Consolidare directăUPS ExpressLivrare de la centrul de livrare